monchou-hapje met een vleugje chilisaus
Na het zien van het bakfilmpje wilde ik het natuurlijk zelf gaan maken. Het is prima gelukt, makkelijk en een heerlijk hapje!
http://www.koopmans.com/recepten/bakfilms/bladerdeeghapjes/
Benodigheden:
Roomboterbladerdeeg
Plakjes ham
Chilisaus
MonChou
Verwarm de heteluchtoven voor op 220 graden
Bekleed bakplaat met bakpapier
Snij de monchou in smalle reepjes
Haal het bladerdeeg uit de verpakkking en laat de plakjes ontdooien
Smeer bladerdeegplakje in met chilisaus
Leg een plakje ham (grootte van het bladerdeeg) hierop.
Leg reepjes monchou onderaan
Rol het bladerdeegplakje op van beneden naar boven
Snij het in 5 à 6 stukjes
Leg de monchourolletjes met de snijkant naar boven op de bakplaat en vouw hierbij het deegpuntje naar onderen
Bak ze goudbruin (ongeveer 15 minuten)
Tip: Men kan ze ruim van tevoren maken. Verpak de bladerdeegrolletjes in plastic folie en leg ze in de koelkast. Als je ze wilt gebruiken alleen nog maar in plakjes snijden en afbakken in de oven.
Maak jouw eigen website met JouwWeb