kaaskoekjes
Kaaskoekjes (palmiers)
Ideale snack bij de borrel: makkelijk, zien er leuk uit en iedereen vind ze heerlijk
Bladerdeeg (diepvries plakjes)
Ei
Geraspte kaas (belegen)
Kruiden: komijn of provencaalse kruiden
Verwarm oven voor op 200graden
Laat bladerdeeg ontdooien
Klop het ei los
Besmeer bladerdeeg met losgeklopt ei
Bestrooi met geraspte kaas en druk lichtjes aan
Strooi hier kruiden naar smaak over
Rol het plakje tot de helft op. Doe dit ook vanaf de andere kant zodat het lijkt of je 2 rolletjes aan elkaar vast hebt. Smeer de rand in met gekluts ei zodat de rolletjes goed aan elkaar blijven zitten.
Verpak ze in folie en leg ze 15 minuten in de koelkast
Snij de rolletjes in plakjes
Leg de kaasrolletjes op een bakplaat
Bak ze 10-15 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn
Maak jouw eigen website met JouwWeb