kaaskoekjes

Kaaskoekjes (palmiers)

 

Ideale snack bij de borrel: makkelijk, zien er leuk uit en iedereen vind ze heerlijk

 

Bladerdeeg (diepvries plakjes)

Ei

Geraspte kaas (belegen)

Kruiden: komijn of provencaalse kruiden

 

Verwarm oven voor op 200graden

Laat bladerdeeg ontdooien

Klop het ei los

Besmeer bladerdeeg met losgeklopt ei

Bestrooi met geraspte kaas en druk lichtjes aan

Strooi hier kruiden naar smaak over

Rol het plakje tot de helft op. Doe dit ook vanaf de andere kant zodat het lijkt of je 2 rolletjes aan elkaar vast hebt. Smeer de rand in met gekluts ei zodat de rolletjes goed aan elkaar blijven zitten.

Verpak ze in folie en leg ze 15 minuten in de koelkast

Snij de rolletjes in plakjes

Leg de kaasrolletjes op een bakplaat

Bak ze 10-15 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn