©foto louisa
Dit recept heb ik gelezen in het magazine van de emte en leek mij wel iets.
Ik heb gekeken wat ik nog zelf in de vriezer had en daar lag nog zo’n pak zomerfruit. Dus vandaar deze aangepaste versie. Met een paar simpele ingrediënten tover je iets lekkers op tafel
Benodigheden 4 personen:
250ml slagroom
4 eetl. Suiker
250 gr Griekse yoghurt
125 gr bosfruit
75 gr melkchocolade met hazelhoten
puddingvormpjes
huishoudfolie
Hak of rasp grof de chocolade. Klop de slagroom met de suiker stijf. Spatel de slagroom dan voorzichtig door de yoghurt. Schep het fruit (houd wat achter voor garnering) en de chocolade door het mengsel.
Bekleed de vormpjes met folie, vul ze met het mengsel en zet ze 2 uur in de vriezer.
Serveren: trek voorzichtig aan de folie en keer de vormpjes om op een bordje.
Garneer met achtergehouden fruit.
Tip: haal de semifreddo op tijd uit de vriezer, hij moet echt al een beetje zacht zijn, dan is de smaak zoveel lekkerder!
Reactie plaatsen
Reacties