©foto louisa

 Dit recept heb ik gelezen in het magazine van de emte en leek mij wel iets.
Ik heb gekeken wat ik nog zelf in de vriezer had en daar lag nog zo’n pak zomerfruit. Dus vandaar deze aangepaste versie. Met een paar simpele ingrediënten tover je iets lekkers op tafel

Benodigheden 4 personen:

250ml slagroom

4 eetl. Suiker

250 gr Griekse yoghurt

125 gr bosfruit

75 gr melkchocolade met hazelhoten

 

puddingvormpjes

huishoudfolie

 Hak of rasp grof de chocolade. Klop de slagroom met de suiker stijf. Spatel de slagroom dan voorzichtig door de yoghurt. Schep het fruit (houd wat achter voor garnering) en de chocolade door het mengsel.

Bekleed de vormpjes met folie, vul ze met het mengsel en zet ze 2 uur in de vriezer.

Serveren: trek voorzichtig aan de folie en keer de vormpjes om op een bordje.

Garneer met achtergehouden fruit.

Tip: haal de semifreddo op tijd uit de vriezer, hij moet echt al een beetje zacht zijn, dan is de smaak zoveel lekkerder!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.