wrap surimi

Ideaal hapje voor een feestje maar ook voor een picknick of lunch

 

 6 Surimisticks

 2 Wraps

 sla bijv:rucola, icebergsla

 

Saus:

1 el creme fraiche

1 el chilisaus

1th Citroensap

Peper/zout

 

 

Verwarm de wraps enkele tellen in de magnetron. Hierdoor worden ze zacht en kun je ze eenvoudiger oprollen. Meng voor de saus het citroensap, de crème fraiche en de chilisaus. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de saus over de wraps. Leg hierop slablaadjes. Snij de krabsticks over de lengte doormidden en verdeel ze over de wraps en rol de wraps strak op. Snijd de beide wraps in rolletjes en prik deze vast met een cocktailprikker.

 

Je kunt deze wraps ook goed eten als lunch. Snij de wrap dan schuin doormidden.

Je kunt ze ook vantevoren al maken. Rol ze in folie en leg ze in de koelkast.

 

Vervang de surimi door gerookte zalm. Ook heerlijk!