maaltijdsalade met krulsla, gebakken paddestoelen en serranoham
Dit recept heb ik gelezen in het magazine 'proef' van de keurslager. Ik heb het alleen wel aangepast en heb krulsla gebruikt ipv rauwe spinazie. maar je zou elke sla die je zelf het lekkerste vind hiervoor kunen gebruiken. Het is natuurlijk lekkerder om zelf die honingmosterd dressing te maken maar ik heb de mosterd-dille van hela gebruikt en die is ook best lekker en makkelijk.
Salade van krulsla met gebakken paddenstoelen en serranoham
Benodigheden 2 pers:
150 gr krulslamelange
250 gr gemengde paddenstoelen
1 fijngesneden uitje
1 teentje knoflook
75 gr serranoham
2 eieren
bosuitjes
honingmosterd dressing
Snij de paddenstoelen in stukken. Kook de eieren halfzacht.
Verdeel de sla over de borden en meng deze met wat honingmosterd dressing
Uitje en knoflook fruiten in wat olie, voeg hierbij de fijngesneden paddenstoelen en bak deze 5 minuten mee.
Verdeel dit mengsel over de sla. Leg er de plakjes serranoham bovenop. Pel de eieren,snij doormidden en leg deze in midden. Bestrooi met in ringetjes gesneden bosui.
Serveer met stokbrood en kruidenboter
Een heerlijke salade en zoklaar!
Reactie plaatsen
Reacties
Good writeup, I am normal visitor of ones blog, maintain up the excellent operate, and It's going to be a regular visitor for a lengthy time. kkkdfkffffeedkkd