surimi-hapjes

Deze surimi-hapjes van bladerdeeg zijn heerlijk. Simpel,makkelijk en nog eens goedkoop ook!

 

Benodigheden (32 hapjes)

 

8 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg

surimisticks(12)

paprikapoeder

komijnpoeder

1 ei

 

Verwijder de folie van de bladerdeegplakjes en laat deze eerst ontdooi

Leg 1,5 surimisticks op het bladerdeeg (boven of onder).

Rol het bladerdeeg op. Maak eerst de randen nat met wat water zodat het goed blijft plakken.

Besmeer de bovenkant van de surimirol met wat geklutst ei of water en strooi hier wat paprikapoeder en komijnpoeder overheen.

Snij de rol in vieren en leg ze op een bakplaat met bakpapier of een siliconenmatje.

Bak ze af in een voorverwarmde oven op 200 graden(hetelucht) in ongeveer 10 à 15 minuten.

 

Serveren met chilisaus-dip